Risotto bio cu ciuperci porcini, dovlecel si ceapa Prosain este o mancare de calitate bio gata preparata care necesita doar incalzire.
Acest preparat, gata pentru a fi consumat in doar 2 minute, are in compozitie orezul maroniu gatit cu ciuperci porcini, dovlecelul de origine 100% franceza si un sos fin cremos.
Orezul folosit face parte din renumitul soi DOP Camargue iar parmezanul este de calitate IGP Reggiano.
Contine zahar doar in mod natural si vin alb frantuzesc din localitatea Bages, ceea ce il face un produs sanatos si deosebit de gustos.
Se recomanda servirea a 1-2 portii din totalul de continut.
Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta.
Dovlecel* 22%, orez DOP Camargue* 11%, ciuperci champignon*, ceapa* 8%, morcovi*, crema proaspata(lactoza), ciuperci porcini* rehidratate 3%, parmezan IGP Reggiano(lactoza), ulei de masline extravirgin presat la rece*, vin alb*(sulfiti), sare de mare, condimente*. (*Ingrediente din agricultura ecologica) Alergie la lactoza si sulfiti.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 510kj/121kcal, grasimi 5.7g din care acizi grasi saturati 2.5g, carbohidrati 14.9g din care zaharuri 0.5g, proteine 2.7g, sare 0.77g.
Acest preparat gata pentru a fi consumat in doar 2 minute, are in compozitie orezul maroniu gatit cu ciuperci porcini, dovlecelul de origine 100% organica si un sos fin cremos.
Orezul folosit, face parte din renumitul soi DOP Camargue iar parmezanul este de calitate IGP Reggiano.
Acest produs este gata pentru a fi consumat, necesitand doar aproximativ 2 minute pentru incalzire. Goleste continutul pe o farfurie si incalzeste preparatul dupa gustul tau.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider și se consuma in cel mai scurt timp.
Se recomanda servirea a 1-2 portii din totalul de continut.
Scrie un review