Tableta crocanta din migdale bio fara zahar Tifabene este un produs de calitate superioara cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Acest produs nu contine zahar sau gluten si reprezinta o gustare sanatoasa produsa din migdale din soiul Filippo Cea in proportie de 60%.
Migdalele crocante sunt un desert tipic al artei de patiserie apuliana, o renumita regiune din sudul Italiei. Este un preparat dulce produs doar din migdale prajite si putina miere.
Migdalul este des intalnit in peisajul apulian, infloreste in mediul rural unde s-au dezvoltat diverse culturi de migdale indigene, inclusiv din soiul Filippo Cea care are o aroma intensa si este bogat in uleiuri si acizi grasi polinesaturati.
Este un produs natural obtinut prin prajirea usoara a migdalelor care ofera astfel un gust si un prafum inconfundabil.
Acest baton are si beneficii pentru sanatate, fiind o sursa naturala de fibre si proteine si poate fi consumat ca si gustare naturala in orice moment al zilei.
Certificare ecologica producator IT-BIO-004. Produs in Italia.
Migdale* 60%, sirop de porumb*, miere*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutritionale medii per 100g: energie 2439kj/583kcal, grasimi 36.4g din care acizi grasi saturati 0.2g, carbohidrati 46.2g din care zaharuri 16.1g, fibre 4.4g, proteine 17.4g, sare 0.05g.
Acest produs nu contine zahar sau gluten si reprezinta o gustare sanatoasa produsa din migdale din soiul Filippo Cea in proportie de 60%.
Migdalele crocante sunt un desert tipic al artei de patiserie apuliana, o renumita regiune din sudul Italiei. Este un preparat dulce produs doar din migdale prajite si putina miere.
Este un produs natural obtinut prin prajirea usoara a migdalelor care ofera astfel un gust si un prafum inconfundabil.
Acest baton are si beneficii pentru sanatate, fiind o sursa naturala de fibre si proteine si poate fi consumat ca si gustare naturala in orice moment al zilei.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Scrie un review