Semintele de susan in coaja Clasen Bio au un gust aromat de nuca.
Semintele de susan fac parte integranta in bucataria asiatica si araba, retete care acum se regasesc si in meniul nostru, de la populara chifla cu susan, la pasta de susan cunoscuta si sub numele de "tahini", folosita ca si ingredient de baza in retete cu hummus, curry etc.
Susanul Clasen Bio provine din agricultura ecologica, semintele fiind mici si de culoare alb galbuie.
Aceste seminte oleaginoase au un continut destul de ridicat de grasimi, ceea ce ofera un aport important de energie. Semintele de susan reprezinta si o sursa naturala de proteine care ajuta la mentinerea si dezvoltarea musculaturii.
Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Seminte de susan in coajda*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de alte nuci si arahide.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 2414kj/584kcal, grasimi 50g din care acizi grasi saturati 7.6g, carbohidrati 10g din care zaharuri 0.2g, proteine 18g, sare 0.11g. O portie este de 25g.
Aceste seminte oleaginoase au un continut ridicat de grasimi ceea ce ofera un aport considerabil de energie. Semintele de susan reprezinta si o sursa naturala de proteine, astfel ca ajuta la mentinerea si dezvoltarea musculaturii.
Semintele de susan fac parte integranta in bucataria asiatica si araba, retete care acum se regasesc si in meniul nostru, de la populara chifla cu susan, la pasta de susan cunoscuta si sub numele de "tahini", folosita ca si ingredient de baza in retete cu hummus, curry etc.
Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.
Scrie un review