Semintele de dovleac prajite si sarate Clasen Bio reprezinta o gustare sanatoasa si delicioasa in acelasi timp.
Semintele de dovleac sunt foarte populare si sunt folosite ca si ingredient in amestecuri de muesli, ca si topping de seminte in salate sau supe, in paine sau chifle.
Totodata, acestea pot fi folosite in retete de sosuri pesto si alte preparate culinare.
Semintele de dovleac sunt extrem de sanatoase, continand mangan si zinc. Zincul contribuie la mentinerea vederii normale. In plus, manganul si zincul ajuta la mentinerea oaselor sanatoase. Totodata, semintele de dovleac sunt adevarate bombe proteice, deoarece contin 36 g proteine la fiecare 100 g de produs, astfel ca ajuta la mentinerea masei musculare in corp.
Nu in ultimul rand, semintele de dovleac contin fibre, sunt vegane si fara gluen in mod natural.
Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 1 portie de 25 g in fiecare zi.
Recomandam in acelasi timp un stil de viata sanatos, adoptat printr-o dieta variata si echilibrata.
Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Seminte de dovleac* 98.7%, sare. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de alte nuci si arahide.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 2385kj/576kcal, grasimi 45.9g din care acizi grasi saturati 8.9g, carbohidrati 2.1g din care zaharuri 2.1g, fibre 6.3g, proteine 36.1g, sare 1.3g, mangan 4.1mg(205% din VNR), zinc 8.4mg(84% din VNR). O portie este de 25g.
Semintele de dovleac sunt extrem de sanatoase datorita continutului ridicat de mangan si zinc. Zincul contribuie la mentinerea normala a vederii, iar impreuna cu manganul ajuta la mentinerea sanatoasa a sistemului osos.
Totodata, semintele de dovleac sunt adevarate bombe proteice deoarece contin aproximativ 30g proteine la fiecare 100g de produs, astfel ca ajuta si la mentinerea si dezvoltarea masei musculare.
Semintele de dovleac sunt foarte populare si sunt folosite ca si ingredient in amestecuri de muesli, ca si topping de seminte in salate sau supe, in paine sau chifle.
Totodata, acestea pot fi folosite in retete de sosuri pesto si alte preparate culinare.
Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 1 portie de 25 g in fiecare zi.
Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.
Scrie un review