Mierea de coriandru din regiunea italiana Campania este un produs de calitate superioara.
Aceasta miere este aromata si parfumata fiind un ideal pansament gastric(datorita pH-ului usor alcalin) si are efecte benefice pentru tratarea ulcerului si a gastritelor hiperacide.
Aspectul ei este fin, cremos si omogen cu o textura cristalizata.
Are o culoare deschisa de la incolor la galben pal, iar gustul sau este bland, armonios, specific florilor.
Mierea are in general proprietati energetice recunoscute datorita continutului natural de zaharuri, usor asimilabile si care joaca un rol antiinflamator datorita prezentei de enzime naturale.
Este potrivita in diverse retete de prajituri dar si in preparate culinare sofisticate.
Poate fi intinsa direct pe painea proaspata sau prajita dar si in iaurt ca si un desert delicios.
Aspectul ei este fin, cremos si omogen cu o textura cristalizata.
Are o culoare deschisa de la incolor la galben pal, iar gustul sau este bland, armonios, specific florilor.
Este potrivita in diverse retete de prajituri dar si in preparate culinare sofisticate.
Poate fi intinsa direct pe painea proaspata sau prajita dar si in iaurt ca si un desert delicios.
Mierea de coriandru din regiunea italiana Campania este un produs de calitate superioara. Aceasta miere este aromata si parfumata fiind un ideal pansament gastric(datorita pH-ului usor alcalin) si are efecte benefice pentru tratarea ulcerului si a gastritelor hiperacide.
Miere de coriandru din Campania 350g - Ingrediente: Miere de coriandru din regiunea Emilia Romagna. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1370kj/322kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, glucide 80g din care zaharuri 80g, proteine 0.6g, sare 0.1g. Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal. Nu se recomanda copiilor sub 12 luni. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala a capacului.