Maslinele BIO, selectie BELLA DI CERIGNOLA, sunt crescute si cultivate pe campurile certificate ecologic ale renumitei regiuni Puglia.
Contin doar ingrediente organice si naturale, toate fiind de origine italiana. Acestea isi mentin gustul proaspat si autentic, fiind conservate in apa, sare, suc organic de lamai si portocale.
Maslinele sunt foarte nutritive, contin grasimi sanatoase care reduc riscul de ateroscleroza si cresc nivelul colesterolului bun.
Antioxidantii si acizii grasi din compozitia maslinelor contribuie cu precadere la sanatatea parului si a pielii.
Maslinele protejeaza impotriva gastritei si a ulcerului, contin fier si vitamina A(responsabila pentru o vedere optima).
Maslinele pot fi consumate ca aperitiv sau utilizate intr-o multitudine de retete: salate, pizza, paste, fiind printre cele mai versatile alimente.
Masline*, apa, otet din vin alb*, suc de portocale*, suc de lamaie*, sare. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutritionale medii per 100g: energie 529.92kj/128.78kcal, grasimi 12.78g din care acizi grasi saturati 2.28g, glucide 0.51 g din care zaharuri 0.51g, fibre 3.41g, proteine 1.24g, sare 3.35g.
Maslinele pot fi consumate ca aperitiv sau utilizate intr-o multitudine de retete: salate, pizza, paste, fiind printre cele mai versatile alimente.
Contin doar ingrediente organice si naturale, toate fiind de origine italiana. Acestea isi mentin gustul proaspat si autentic, fiind conservate in apa, sare, suc organic de lamai si portocale.
Scrie un review