Fasolea pestrita Clasen Bio este o fasole foarte usor faramicioasa care isi pastreaza textura chiar si dupa gatit.
Bobul de fasole pestrit isi ia numele datorita coloritului care aminteste de culoarea oualor de prepelita.
Boabele de fasole pestrita Clasen Bio au un gust foarte bland si desi au o textura fainoasa isi pastreaza forma ovala. Aceasta proprietate este foarte apreciata, astfel ca sunt folosite in retete de piureuri, salate, tocanita, supe si multe altele.
Din punct de vedere al beneficiilor, acest tip de fasole constituie o sursa naturala de proteine vegetale.
De asemenea, este renumita pentru aportul de fibre si continutul ridicat de potasiu, mineral care contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale si la functionarea sanatoasa a sistemului nervos.
Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 1 portie de 100 g in fiecare zi.
Recomandam in acelasi timp un stil de viata sanatos, adoptat printr-o dieta variata si echilibrata.
Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Fasole pestrita*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de alte nuci si arahide. Posibil alergie la soia.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1681kj/398kcal, grasimi 1.9g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 67.9g din care zaharuri 3.8g, fibre 17g, proteine 18.9g, sare 0g, potasiu 1551mg(78% din VNR). O portie este de 100g.
Acest tip de fasole ofera intotdeauna o portie semnificativa de proteine si fibre in farfuria ta.
Totodata, are un continutul ridicat de potasiu, care contribuie la mentinerea normala a tensiunii arteriale si la functionarea sanatoasa a sistemului nervos.
Bobul de fasole pestrit isi ia numele datorita coloritului care aminteste de culoarea oualor de prepelita.
Boabele de fasole pestrita Clasen Bio au un gust foarte bland si desi au o textura fainoasa isi pastreaza forma ovala. Aceasta proprietate este foarte apreciata, astfel ca sunt folosite in retete de piureuri, salate, tocanita, supe si multe altele.
Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.
Scrie un review