Clasen Bio Fasole azuki BIO Clasen Bio

31,59 Lei
Fasolea azuki contine in mod natural proteine ​​si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana. In plus, fasolea azuki este bogata in fier, element ce contribuie la formarea naturala a celulelor rosii din sange si la transportul sanatos al oxigenului in organism.
Stoc epuizat

Livrare in: 24-48h

Cod Produs: 10102 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Beneficii
  • Utilizare produs
  • Specificatii produs
  • Review-uri (0)
Fasolea azuki Clasen Bio are un gust bland de nuca, usor dulce si o textura crocanta.

Fasolea azuki face parte din categoria leguminoaselor, fiind foarte populara pentru beneficiile sale. Este de dimeniune foarte mica si de culoare rosu maroniu.

Fasolea azuki are o textura placuta dupa ce a fost gatita si un gust interesant. Se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi. In Japonia, fasolea azuki este un ingredient important al renumitului desert „Anko”, o pasta dulce de fasole rosie.

La fel ca si majoritatea leguminoaselor, fasolea azuki are in mod natural o multime de proteine ​​si fibre. Continutul ridicat de proteine face din fasolea azuki un ajutor de nadejde pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana. In plus, fasolea azuki este bogata in fier si contribuie astfel la formarea naturala a globulelor rosii si la transportul sanatos al oxigenului in organism.

Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 1 portie de 100 g in fiecare zi.
Recomandam in acelasi timp un stil de viata sanatos, adoptat printr-o dieta variata si echilibrata.

Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Fasolea azuki contine in mod natural proteine ​​si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana. In plus, fasolea azuki este bogata in fier, element ce contribuie la formarea naturala a celulelor rosii din sange si la transportul sanatos al oxigenului in organism.

Fasolea azuki are o textura placuta dupa ce a fost gatita si un gust interesant. Se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi. In Japonia, fasolea azuki este un ingredient important al renumitului desert „Anko”, o pasta dulce de fasole rosie.

Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 1 portie de 100 g in fiecare zi.

Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.

Fasole azuki eco 500g - Ingrediente: Fasole azuki*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de nuci si arahide. Fasolea azuki are un gust bland de nuca, usor dulce si crocanta. Ideala pentru supe, tocanite, salate, piureuri, budinci, creme sau deserturi asiatice. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1583kj/375kcal, grasimi 1.9g din care acizi grasi saturati 0g, glucide 59.6g din care zaharuri 7.7g**, fibre 17.3g, proteine 21.2g, sare 0g, fier 5.2mg(37% din VNR*). (**Continut natural de zahar) (*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal). O portie este de 100g. Pachetul este suficient pentru 5 portii. Desi produsele sunt verificate de mai multe ori, urme izolate de alte componente vegetale nu pot fi excluse complet. Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Origine NON UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL, certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!