Fasolea azuki Clasen Bio are un gust bland de nuca, usor dulce si o textura crocanta.
Fasolea azuki face parte din categoria leguminoaselor, fiind foarte populara pentru beneficiile sale. Este de dimeniune foarte mica si de culoare rosu maroniu.
Fasolea azuki are o textura placuta dupa ce a fost gatita si un gust interesant. Se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi. In Japonia, fasolea azuki este un ingredient important al renumitului desert „Anko”, o pasta dulce de fasole rosie.
La fel ca si majoritatea leguminoaselor, fasolea azuki are in mod natural o multime de proteine si fibre. Continutul ridicat de proteine face din fasolea azuki un ajutor de nadejde pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana. In plus, fasolea azuki este bogata in fier si contribuie astfel la formarea naturala a globulelor rosii si la transportul sanatos al oxigenului in organism.
Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 1 portie de 100 g in fiecare zi.
Recomandam in acelasi timp un stil de viata sanatos, adoptat printr-o dieta variata si echilibrata.
Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Fasole azuki*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de alte nuci si arahide. Posibil alergie la soia.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1583kj/375kcal, grasimi 1.9g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 59.6g din care zaharuri 7.7g, fibre 17.3g, proteine 21.2g, sare 0g, fier 5.2mg(37% din VNR). O portie este de 100g.
Fasolea azuki contine in mod natural proteine si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana. In plus, fasolea azuki este bogata in fier, element ce contribuie la formarea naturala a celulelor rosii din sange si la transportul sanatos al oxigenului in organism.
Fasolea azuki are o textura placuta dupa ce a fost gatita si un gust interesant. Se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi. In Japonia, fasolea azuki este un ingredient important al renumitului desert „Anko”, o pasta dulce de fasole rosie.
Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 1 portie de 100 g in fiecare zi.
Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.
Scrie un review