Clasen Bio Fasole azuki BIO Clasen Bio

29,99 Lei
Fasolea azuki contine in mod natural proteine ​​si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana. In plus, fasolea azuki este bogata in fier, element ce contribuie la formarea naturala a celulelor rosii din sange si la transportul sanatos al oxigenului in organism.
Stoc epuizat

Livrare in: 24-48h

Cod Produs: 10102 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compozitie
  • Valori nutritionale
  • Beneficii
  • Utilizare produs
  • Review-uri (0)
Fasolea azuki Clasen Bio are un gust bland de nuca, usor dulce si o textura crocanta.

Fasolea azuki face parte din categoria leguminoaselor, fiind foarte populara pentru beneficiile sale. Este de dimeniune foarte mica si de culoare rosu maroniu.

Fasolea azuki are o textura placuta dupa ce a fost gatita si un gust interesant. Se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi. In Japonia, fasolea azuki este un ingredient important al renumitului desert „Anko”, o pasta dulce de fasole rosie.

La fel ca si majoritatea leguminoaselor, fasolea azuki are in mod natural o multime de proteine ​​si fibre. Continutul ridicat de proteine face din fasolea azuki un ajutor de nadejde pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana. In plus, fasolea azuki este bogata in fier si contribuie astfel la formarea naturala a globulelor rosii si la transportul sanatos al oxigenului in organism.

Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 1 portie de 100 g in fiecare zi.
Recomandam in acelasi timp un stil de viata sanatos, adoptat printr-o dieta variata si echilibrata.

Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Fasole azuki*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de alte nuci si arahide. Posibil alergie la soia.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1583kj/375kcal, grasimi 1.9g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 59.6g din care zaharuri 7.7g, fibre 17.3g, proteine 21.2g, sare 0g, fier 5.2mg(37% din VNR). O portie este de 100g.

Fasolea azuki contine in mod natural proteine ​​si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana. In plus, fasolea azuki este bogata in fier, element ce contribuie la formarea naturala a celulelor rosii din sange si la transportul sanatos al oxigenului in organism.

Fasolea azuki are o textura placuta dupa ce a fost gatita si un gust interesant. Se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi. In Japonia, fasolea azuki este un ingredient important al renumitului desert „Anko”, o pasta dulce de fasole rosie.

Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestui produs, se recomanda consumul de 1 portie de 100 g in fiecare zi.

Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!