Faina din seminte de in maro, bio, partial macinate este bogata in proteine, fier si magneziu. Aceasta faina este naturala si fara gluten, cu un continut mai scazut de carbohidrati decat faina de grau obisnuita.
Ajuta la reglarea colesterolului din sange si la reducerea tensiunii arteriale. Acizii grasi Omega 3 si lignanii din semintele de in contribuie inclusiv la ameliorarea simptomelor artritei datorita proprietatilor antiinflamatorii pe care le au. Semintele de in sunt considerate un ”laxativ natural” usurand astfel simptomele constipatiei.
Ingredient ideal pentru paine, produse de patiserie, smoothie-uri. Faina din seminte de in absoarbe multa apa, asa ca o poti folosi pentru a prepara sosuri sau pentru a ingrosa supe. In functie de reteta, pana la 20% din faina de gatit poate fi inlocuita cu faina din seminte de in CLASEN BIO. Furnizeaza cu aproximativ 97% mai putini carbohidrati decat 100g de faina de grau clasica.
Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Faina din seminte de in*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1609kj/384kcal, grasimi 21.7g din care acizi grasi saturati 2.2g, glucide 2.2g din care zaharuri 2.2g*, fibre 39.1g, proteine 25.5g, sare 0.17g, magneziu 372mg(99% din VNR**), fier 7.2mg(51% din VNR**). (*Continut natural de zahar) (**Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal). O portie este de 30g. Pachetul este suficient pentru 10 portii.
Ingredient ideal pentru paine, produse de patiserie, smoothie-uri. Faina din seminte de in absoarbe multa apa, asa ca o poti folosi pentru a prepara sosuri sau pentru a ingrosa supe. In functie de reteta, pana la 20% din faina de gatit poate fi inlocuita cu faina din seminte de in CLASEN BIO. Furnizeaza cu aproximativ 97% mai putini carbohidrati decat 100g de faina de grau clasica.
Faina din seminte de in maro, bio, partial macinate este bogata in proteine, fier si magneziu. Aceasta faina este naturala si fara gluten, cu un continut mai scazut de carbohidrati decat faina de grau obisnuita.
Scrie un review