Faina din nuca de cocos bio, partial degresata, macinata foarte fin, cu un gust usor aromat si dulce, este bogata in proteine, mangan si potasiu. Este o faina naturala fara gluten si fara lactoza, cu un continut mai scazut de carbohidrati decat faina de cereale.
Nucile de cocos folosite in faina de cocos Clasen Bio cresc organic in insule tropicale, astfel ca au conditii ideale de dezvoltare. Nucile de cocos organice sunt cultivate fara niciun tratament chimic, astfel ca protejeaza solul si apa.
Contine aproximativ 45% fibre, favorizand tranzitul intestinal. Este bogata in grasimi bune, contine un acid gras numit acid lauric – o grasime saturata sanatoasa care intareste sistemul imunitar, scade nivelul colesterolului si contribuie la sanatatea, si implicit frumusetea pielii.
Asigura un aport de mangan, substanta ce contribuie la mentinerea sanatatii oaselor, a glandei tiroide, respectiv a sistemului nervos, favorizand totodata o mai buna asimilare a vitaminei C si a altor nutrienti.
Ingredient ideal pentru paine si prajituri cu un continut scazut de carbohidrati. Se poate folosi si la prepararea tocanitelor sau la preparerea micului dejun, alaturi de iaurturi si muesli. Faina de cocos absoarbe multa apa, astfel ca o poti folosi pentru a prepara sosuri sau pentru a ingrosa supe.
Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Faina de cocos*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1514kj/365kcal, grasimi 14.5g din care acizi grasi saturati 13.3g, glucide 18.8g din care zaharuri 18.5g*, fibre 37.1g, proteine 21.2g, sare 0.06g, potasiu 1677mg(84% din VNR**), mangan 6.9mg(345% din VNR**). (*Continut natural de zahar) (**Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal). O portie este de 25g. Pachetul este suficient pentru 12 portii.
Ingredient ideal pentru paine si prajituri cu un continut scazut de carbohidrati. Se poate folosi si la prepararea tocanitelor sau la preparerea micului dejun, alaturi de iaurturi si muesli. Faina de cocos absoarbe multa apa, astfel ca o poti folosi pentru a prepara sosuri sau pentru a ingrosa supe.
Faina din nuca de cocos bio, partial degresata, macinata foarte fin, cu un gust usor aromat si dulce, este bogata in proteine, mangan si potasiu. Este o faina naturala fara gluten si fara lactoza, cu un continut mai scazut de carbohidrati decat faina de cereale.
Scrie un review