Faina de soia bio, foarte fina si cu un gust neutru este bogata in proteine, fibre, mangan si vitamina B3.
Mineralul mangan contribuie la metabolismul energetic normal al organismului si ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Faina de soia este o sursa excelenta de proteina vegetala cu o valoare biologica buna, apropiindu-se de cea de origine animala.
Contribuie la normalizarea valorilor colesterolului, scade riscul aparitiei cancerului datorita continutului de fitoestrogeni.
Totodata, ajuta la asimilarea si fixarea calciului in oase, confera senzatie de satietate.
Combate simpomele neplacute de la menopauza. Soia suplineste scaderea nivelului de estrogeni cu care se confrunta femeile in aceasta perioada a vietii. Acest dezechilibru hormonal provoaca anumite stari: bufeuri, transpiratii nocturne, irascibilitate si stari nervoase.
Ideala pentru a gati aluatul pentru paste. Faina de soia absoarbe multa apa, asa ca o poti folosi pentru a prepara sosuri sau pentru a ingrosa supe. Poate fi folosita ca si inlocuitor pentru oua.
In functie de reteta, pana la 25% din faina de gatit poate fi inlocuita cu faina de soia CLASEN BIO. Furnizeaza cu aproximativ 78% mai putini carbohidrati decat 100g de faina de grau clasica. Pentru a inlocui 2 oua se amesteca 4-5 linguri de apa cu 1 lingura de faina de soia si se lasa sa se hidrateze aproximativ 5 minute.
Certificare ecologica producator DE-OKO-001. Produs in Germania.
Faina din seminte de soia*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1844kj/440kcal, grasimi 22.6g din care acizi grasi saturati 3.7g, glucide 15.5g din care zaharuri 7.5g*, fibre 13.9g, proteine 36.8g, sare <0.01g, vitamina B3 5.9mg(37% din VNR**), mangan 2.3mg(115% din VNR**). (*Continut natural de zahar) (**Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal). O portie este de 40g. Pachetul este suficient pentru aproximativ 8 portii.
Ideala pentru a gati aluatul pentru paste. Faina de soia absoarbe multa apa, asa ca o poti folosi pentru a prepara sosuri sau pentru a ingrosa supe. Poate fi folosita ca si inlocuitor pentru oua. In functie de reteta, pana la 25% din faina de gatit poate fi inlocuita cu faina de soia CLASEN BIO. Furnizeaza cu aproximativ 78% mai putini carbohidrati decat 100g de faina de grau clasica. Pentru a inlocui 2 oua se amesteca 4-5 linguri de apa cu 1 lingura de faina de soia si se lasa sa se hidrateze aproximativ 5 minute.
Faina de soia bio, foarte fina si cu un gust neutru este bogata in proteine, fibre, mangan si vitamina B3.
Scrie un review