Alliance Bio Fasole BIO rosie Alliance Bio

25,99 Lei
Considerata ca fiind una dintre cele mai consumate tipuri de fasole uscata din lume, fasolea rosie scade riscul de cancer, stimuleaza metabolismul, regleaza glicemia si contribuie la sanatatea intestinelor.
Stoc epuizat

Livrare in: 24-48h

Cod Produs: 11099 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Utilizare produs
  • Beneficii
  • Specificatii produs
  • Review-uri (0)
Considerata ca fiind una dintre cele mai consumate tipuri de fasole uscata din lume, fasolea rosie scade riscul de cancer, stimuleaza metabolismul, regleaza glicemia si contribuie la sanatatea intestinelor.

Boabele de fasole rosie de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.

Fasolea rosie este foarte bogata in vitamina B1 si esentiala pentru buna functionare a creierului. Totodata, vitamina B1 reduce riscul de dementa si boala Alzheimer.

Fasolea rosie are un gust pronuntat si o textura densa, cremoasa. Boabele de fasole rosie au o dimensiune medie ovala si o culoare rosu intens.
Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive.

Pregatirea si gatirea boabelor de fasole rosie este usor de realizat.
Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune).
In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului.

Pentru o savoare desavarsita, fasolea rosie poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive. Pregatirea si gatirea boabelor de fasole rosie este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului. Pentru o savoare desavarsita, fasolea rosie poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

Considerata ca fiind una dintre cele mai consumate tipuri de fasole uscata din lume, fasolea rosie scade riscul de cancer, stimuleaza metabolismul, regleaza glicemia si contribuie la sanatatea intestinelor.

Fasole rosie eco Franta 500g - Ingrediente: 100% boabe de fasole* rosie. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de gluten, soia, mustar. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1330kj/314kcal, grasimi 1.03g din care acizi grasi saturati 0.15g, glucide 46.1g din care zaharuri 2.1g, fibre 15.2g, proteine 22.5g, sare 0.03g. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Origine UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi partea laterala.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!