Iswari Mic dejun BIO fara zahar, cu ovaz, banane si unt arahide Iswari

2 Review-uri
39,99 Lei 35,99 Lei
Acest amestec a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.
Stoc epuizat

Livrare in: 24-48h

Cod Produs: 10393 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Beneficii
  • Utilizare produs
  • Specificatii produs
  • Review-uri (2)
Amestecul instant bio pentru mic dejun cu ovaz fara gluten, banane si unt arahide de la Iswari a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.

Ovazul este o cereala care in mod natural nu contine gluten si cel mai comun si mai convenabil mod de a fi consumat este sub forma de fulgi. Pe langa faptul ca au un continut ridicat de fibre sunt si o sursa excelenta de proteine ​​vegetale, fulgii de ovaz prezenti in acest amestec au un continut ridicat de minerale precum magneziu, fier si fosfor.

Ovazul, ingredientul central al acestui amestec, este un aliat excelent in mentinerea satietatii, in controlul nivelului de colesterol si al zaharului din sange.

Hrisca macinata este al doilea ingredient al acestui produs si ofera amestecului un continut relevant de carbohidrati si fibre complexe, care in combinatia cu fulgii de ovaz sunt responsabili pentru senzatia ridicata de satietate pe care o ofera acest mic dejun.

Chia si semintele de in continute, pe langa faptul ca reprezinta o sursa excelenta de proteine ​​vegetale, omega 3 si minerale precum fierul si calciul, sunt esentiale pentru a o oferi o textura cremoasa terciului.

Untul de arahide are un continut ridicat de grasimi nesaturate care atunci cand sunt introduse in dieta ca inlocuitor pentru grasimile saturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange. Pe langa aceste beneficii, acest ingredient adauga o textura cremoasa si o aroma speciala acestui preparat divin.

Pudra de banana amestecata cu untul de arahide creeaza o combinatie de arome bogate si in acelasi timp ofera aport de minerale precum magneziu si potasiu. Atat pudra de banane cat si dudele albe sunt responsabile de indulcirea naturala a acestui amestec.

ESTE RECOMANDAT PENTRU CONTROLUL GREUTATII SI GLICEMIEI - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la digestia normala si creste senzatia de satietate, evitand consumul excesiv de calorii pe tot parcursul zilei. In plus, fibrele incetinesc absorbtia zaharului, ajutand astfel la controlul glicemiei.

ESTE RECOMANDAT PENTRU SANATATEA INTESTINALA - Continutul ridicat de fibre contribuie la tranzitul si functia intestinala normala, ajutand la mentinerea unui intestin sanatos.

ESTE RECOMANDAT PENTRU SISTEMUL CARDIOVASCULAR - Fibrele prezente in amestec, combinate cu grasimi nesaturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol in sange, un factor esential pentru sanatatea sistemului cardiovascular.

PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.

PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.

Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.
Acest amestec a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.

PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.

PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.

Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni.

Mic dejun instant eco cu ovaz, banane si unt arahide 360g - Ingrediente: Fulgi de ovaz fara gluten* 49%, hrisca macinata* 15%, unt de ARAHIDE*(100% ARAHIDE prajite*) 14%, pudra de banane* 6%, pudra de curmale*, seminte de chia macinate*(salvia hispanica) 4%, seminte de in macinate*, dude albe*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urme de nuci, seminte de susan si mustar. Fara gluten. Valori nutritionale medii per 100g: energie 1711kj/408kcal, grasimi 14g din care acizi grasi saturati 2.5g, acizi grasi mono nesaturati 4.9g, acizi grasi polinesaturati 6.5g, glucide 51g din care zaharuri 12g, fibre 11g, proteine 14g, sare 0g, magneziu 158mg(42% din VNR**), mangan2.7mg(135% din VNR**), fier 3.5mg(25% din VNR**). Valori nutritionale medii per 50g: energie 864kj/206kcal(10% din CR*), grasimi 7g(10% din CR*) din care acizi grasi saturati 1.3g(6.5% din CR*), acizi grasi mono nesaturati 2.5g, acizi grasi polinesaturati 3.3g, glucide 26g(10% din CR*) din care zaharuri 6g(6.7% din CR*), fibre 5.5g, proteine 7g(14% din CR*), sare 0g(0% din CR*), magneziu 79mg(21% din VNR**), mangan 1.4mg(70% din VNR**), fier 1.8mg(13% din VNR**). (*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este de 8400kj/2000kcal).(** Valoarea nutritionala de referinta) Pentru terci(porridge) se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura. In iaurturi, se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura. Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se consuma in maxim 3 luni. Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Origine UE/NON UE. Distribuitor unic SC eRetail Romania SRL certificat RO-ECO-008. Adresa: str. Azurului, nr. 20, loc. Sanandrei, jud. Timis. A se consuma de preferinta inainte de data: vezi pe spate.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Bianca Moldovan,

Nu mi-a plăcut mirosul produsului. Și nu se omogenizează prea bine după ce pui apă sau lapte

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Alu Ciurea,

Sățioasă, echilibrată, merge de minune cu lapte (cald) sau cu iaurt (rece). Îmi taie pofta de dulce la ore nepotrivite, previne balonarea și îmi dă energie și o stare de bine pentru toată ziua! Recomand.

Raspunde

A fost util acest review?

2 persoane au considerat acest review util!

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!