Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, are un gust cu note dulci de portocale confiate, miere si ciocolata neagra ce ofera o aciditate echilibrata si un post-gust placut și persistent de capsuni.
Preotii iezuiti au introdus cafeaua in Guatemala in anul 1773.
Originea cafelei este Huehuetenango, la poalele muntilor Cuchumatanes, cel mai inalt lant muntos non-vulcanic din America Centrala si totodata una dintre cele mai bune regiuni din Guatemala pentru productia de cafea.
Cafeaua a fost obtinuta prin metoda de procesare a boabelor prin spalare(metoda washed), boabele au trecut printr-un proces de fermentatie timp de 36 de ore.
Aceasta cafea este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii. Se prepara in expresorul de cafea.
Cafea boabe 100% Arabica, mono-origine.
-
Cafeaua a fost obtinuta prin metoda de procesare a boabelor prin spalare(metoda washed), boabele au trecut printr-un proces de fermentatie timp de 36 de ore.
Aceasta cafea este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii. Se prepara in expresorul de cafea.
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, are un gust cu note dulci de portocale confiate, miere si ciocolata neagra ce ofera o aciditate echilibrata si un post-gust placut și persistent de capsuni.
Scrie un review