Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, notele fuctate-florale, dulci si placute, ii ofera o aciditate complexa si un gust asemanator cu cel al citricelor si al ceaiului negru, urmat de un gust picant persistent.
Este considerata una dintre cele mai bune cafele etiopiene si a obtinut un scor foarte mare de calitate: 85.
Originea cafelei este regiunea Natiunilor, Nationalitatilor si Popoarelor din Sud, un stat regional din sud-vestul Etiopiei, unde plantatiile cresc pe lanturile muntoase la o altitudine de 1950-2100 m.
Pamantul rosu fertil este principala caracteristica a acestei zone, boabele se usuca la soare timp de 18 pana la 21 de zile pe paturile africane la orele cele mai calduroase, iar noaptea boabele sunt acoperite pentru a le proteja.
Cafeaua a fost obtinuta prin metoda naturala de procesare a boabelor.
Aceasta cafea este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii. Se prepara in expresorul de cafea.
Cafea boabe 100% Arabica, mono-origine.
-
Cafeaua a fost obtinuta prin metoda naturala de procesare a boabelor.
Aceasta cafea este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii. Se prepara in expresorul de cafea.
Aceasta cafea este un produs de calitate superioara, notele fuctate-florale, dulci si placute, ii ofera o aciditate complexa si un gust asemanator cu cel al citricelor si al ceaiului negru, urmat de un gust picant persistent.
Este considerata una dintre cele mai bune cafele etiopiene si a obtinut un scor foarte mare de calitate: 85.