Numeroasele medalii de aur obtinute la degustarile internationale de cafea, premiul pentru calitate in 2015 si nominalizarea din 2016 la "Compasso d'Oro", plaseaza astazi brandul Morettino drept una dintre cele mai importante realitati de excelenta de pe scena internationala a cafelei.
Cafeaua boabe bio artizanala Terrae 100% Arabica Morettino este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Acest produs este obtinut dintr-o cafea de tip Arabica selectionata, pura si organica, care ofera un gust aromat si elegant, in care mirosurile picante tipice de cafea din Berilo Mexic se intalnesc cu notele florale rafinate ale cafelei din Peru si accentele de miere si migdale ale cafelei din Santos Brasilia.
Produsul este premiat cu medalia de aur, acordata de Institutul International de Degustare a Cafelei (IIAC).
Originea cafelei este din Perù Chanchamayo, Brazil Santos, Mexico Berilo. Boabele de cafea au fost prajite printr-un procedeu ecologic de intensitate medie, obtinandu-se un caracter rafinat.
Aceasta cafea de calitate bio este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii. Se prepara in expresorul de cafea.
Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Produs in Italia.
Cafea boabe* 100% Arabica. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la cafea.
-
Acest produs este obtinut dintr-o cafea de tip Arabica selectionata, pura si organica, care ofera un gust aromat si elegant, in care mirosurile picante tipice de cafea din Berilo Mexic, se intalnesc cu notele florale rafinate ale cafelei din Peru si accentele de miere si migdale ale cafelei din Santos Brasilia.
Produs premiat cu medalia de aur, acordata de Institutul International de Degustare a Cafelei (IIAC).
Originea cafelei(poate varia) este din Perù Chanchamayo, Brazil Santos, Mexico Berilo. Boabele de cafea au fost prajite printr-un procedeu ecologic de intensitate medie, obtinandu-se un caracter rafinat.
Aceasta cafea de calitate bio este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii. Se prepara in expresorul de cafea.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Scrie un review