Pesto-ul rosu bio din busuioc si rosii uscate La Macina Bio este produs in mod exclusiv doar cu ingrediente de cea mai buna calitate. Este un produs vegan si nu contine gluten.
Pesto-ul rosu este o adaptare a unei retete clasice care are la baza pesto-ul de busuioc genovez, la care se adauga rosii deshidratate usor la soarele mediteranean, rezultatul fiind un sos pesto cu gust intens si de vara.
Este perfect pentru a fi folosit ca sos pentru paste si lasagne, ca si ingredient in supe vegetale si pentru a fi servit ca si antreu, intins pe paine prajita si crackers.
Certificare ecologica producator IT-BIO-007. Produs in Italia.
Ulei extravirgin de masline*, busuioc procesat cu ulei*(busuioc* 63%, ulei de masline extravirgin*, sare de mare, antioxidant: acid ascorbic) 28%, rosii uscate rehidratate*(rosii uscate* 50%, apa, sare) 25%, caju*, sare de mare, muguri de pin*, corector de aciditate: acid lactic. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la caju. Posibila alergie la muguri de pin. Poate sa contina urme de arahide.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 2153kj/521kcal, grasimi 49g din care acizi grasi saturati 7.9g, carbohidrati 15g din care zaharuri 1.8g, proteine 5g, sare 3.7g.
Pesto-ul rosu este o adaptare a unei retete clasice care are la baza pesto-ul de busuioc genovez, la care se adauga rosii deshidratate usor la soarele mediteranean, rezultatul fiind un sos pesto cu gust intens si de vara. Este un produs vegan si nu contine gluten.
Este perfect pentru a fi folosit ca sos pentru paste si lasagne, ca si ingredient in supe vegetale si pentru a fi servit ca si antreu, intins pe paine prajita si crackers.
Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider și se consuma in cel mai scurt timp.
Scrie un review