Tradizioni Padane Paste tagliatelle bio din grau dur si arpagic Tradizioni Padane

15,99 Lei
Termenul „Fojadine” provine din dialectul italian brescian si simbolizeaza o forma de pasta lunga ce a fost realizata in mod manual.
Respectand teritoriul si traditiile, acest tip de paste sunt realizate cu faina selectionata din boabe organice si antice, intr-un proces de productie traditional si cu o uscare lenta. Reteta este imbunatatita cu arpagic biologic, astfel ca te vei bucura de un produs gustos care raspunde celor mai exigente cerinte.
In stoc

Livrare in: 24-48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 10383 Ai nevoie de ajutor? 0372 129 877
Adauga la favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compozitie
  • Valori nutritionale
  • Beneficii
  • Utilizare produs
  • Review-uri (0)
Pastele tagliatelle bio din grau dur si arpagic Tradizioni Padane sunt un produs de calitate inalta cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Termenul „Fojadine” provine din dialectul italian brescian si simbolizeaza o forma de pasta lunga ce a fost realizata in mod manual.
Respectand teritoriul si traditiile, acest tip de paste sunt realizate cu faina selectionata din boabe organice si antice printr-un proces de productie traditional si cu o uscare lenta. Reteta este imbunatatita cu arpagic biologic, astfel ca te vei bucura de un produs gustos care raspunde celor mai exigente cerinte.

Aceste paste au o culoare galbena placuta, un miros si un gust tipic de arpagic si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.

Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Produs in Italia.
Faina de grau dur*, arpagic* 1.3%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1435kj/338kcal, grasimi 1.4g din care acizi grasi saturati 0.3g, carbohidrati 69g din care zaharuri 1.7g, fibre 3.6g, proteine 11g, sare 0g.

Termenul „Fojadine” provine din dialectul italian brescian si simbolizeaza o forma de pasta lunga ce a fost realizata in mod manual.
Respectand teritoriul si traditiile, acest tip de paste sunt realizate cu faina selectionata din boabe organice si antice, intr-un proces de productie traditional si cu o uscare lenta. Reteta este imbunatatita cu arpagic biologic, astfel ca te vei bucura de un produs gustos care raspunde celor mai exigente cerinte.

Aceste paste au o culoare galbena placuta, un miros si un gust tipic de arpagic si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.

Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

0372 129 877 contact@7Nature.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!