Miezul din boabe de cacao(cacao nibs) bio si fairtrade Iswari este fabricat din cacao pura si creola provenita din Peru.
Gustul amar al miezului de cacao propune acest produs ca fiind ideal pentru utilizarea in diverse retete de prajituri, deserturi si smoothie-uri, cu multe beneficii precum cresterea energiei si a vitalitatii, prevenirea problemelor cardiovasculare, neutralizarea radicalilor liberi, prevenirea imbatranirii premature si reglarea starii de spirit.
Contine totodata un numar mare de antioxidanti.
SEROTONINA SI ANANDAMIDA - Sunt compusi naturali responsabili pentru starea de bine.
INHIBITORII DE MONOAMINOOXIDAZA (IMAO) - Imbunatatesc starea de spirit, permitand serotoninei si dopaminei sa ramana in fluxul sangvin.
TRIPTOFAN - Este un relaxant care imbunatateste calitatea somnului.
Este un produs sanatos, delicios si bogat in substante nutritive. Poate fi consumat in mod direct de catre cei carora le place gustul usor amar specific miezului de cacao sau folosit ca si topping sau ingredient in diverse retete culinare.
Textura crocanta a miezului de cacao il face ideal pentru adaugarea alaturi de cereale sub forma de terci, muesli, diverse deserturi si multe alte preparate alimentare.
Se recomanda consumul zilnic al unei cantitati de aproximativ 15g de miez de cacao, echivalentul unei lingurite.
Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.
Miez din boabe de cacao crude*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci(migdale), semințe de susan si ovaz(fara gluten).
Valori nutritionale medii per 100g: energie 2296kj/558kcal, grasimi 48g din care acizi grasi saturati 30.6g, carbohidrati 5.1g din care zaharuri 2.5g, fibre 28.8g, proteine 11.9g, sare 0.02g, fier 2.3mg(16.4% din VNR), magneziu 339.5mg(90.5% din VNR).
Gustul amarui al miezului de cacao propune acest produs ca fiind ideal pentru utilizarea in diverse retete de prajituri, deserturi si smoothie-uri, cu multe beneficii adaugate in acelasi timp. Ajuta la cresterea energiei si a vitalitatii, previne problemelor cardiovasculare, neutralizeaza radicalii liberi, previne imbatranirea prematura si regleaza starea de spirit.
Este un produs sanatos, delicios si bogat in substante nutritive. Poate fi consumat in mod direct de catre cei carora le place gustul usor amar specific miezului de cacao sau folosit ca si topping sau ingredient in diverse retete culinare.
Textura crocanta a miezului de cacao il face ideal pentru adaugarea alaturi de cereale sub forma de terci, muesli, diverse deserturi si multe alte preparate alimentare.
Se recomanda consumul zilnic al unei cantitati de aproximativ 15g de miez de cacao, echivalentul unei lingurite.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Scrie un review