Maslinele negre bio in saramura La Macina Bio sunt produse in mod exclusiv doar cu ingrediente de cea mai buna calitate, fiind vegane si fara gluten.
Acest ingredient poate sa faca parte dintr-un aperititiv sanatos si gustos si in acelasi timp poate sa imbunatateasca orice preparat.
Este un ingredient perfect datorita gustului sau unic, fiind esential intr-un cocktail clasic, pentru a adauga un plus de savoare antreurilor si este ideal in preparatele cu peste.
Certificare ecologica producator IT-BIO-007. Produs in Italia.
Masline negre intregi* 65%, apa, sare de mare, corector de aciditate: acid citric. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutritionale medii per 100g: energie 602kj/146kcal, grasimi 15g din care acizi grasi saturati 1.7g, carbohidrati 0.9g din care zaharuri 0.1g, proteine 0.6g, sare 6.2g.
Acest ingredient poate sa faca parte dintr-un aperititiv sanatos si gustos si in acelasi timp poate sa imbunatateasca orice preparat culinar. Este un produs vegan si nu contine gluten.
Este un ingredient perfect datorita gustului sau unic, fiind esential intr-un cocktail clasic, pentru a adauga un plus de savoare antreurilor si este ideal in preparatele cu peste.
Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider și se consuma in cel mai scurt timp.
Scrie un review