Crema bio din anghinare si nuci La Macina Bio este produsa in mod exclusiv doar cu ingrediente de cea mai buna calitate, fiind vegana si fara gluten.
Aceasta crema se bazeaza pe aroma delicata si inconfundabila a anghinarelor, care au o multime de beneficii pentru sanatate si un gust pe care cu siguranta il vei iubi.
Este ideal pentru a fi servit ca si aperitiv, intins pe paine proaspata sau prajita, alaturi de crackers, dar si in diverse retete de sosuri speciale, preparate cu paste si bineinteles in pastele cu umplutura.
Certificare ecologica producator IT-BIO-007. Produs in Italia.
Anghinare* 59%, ulei de masline extravirgin*, nuci* 11%, sare de mare, corector de aciditate: acid lactic. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la nuci.
Valori nutritionale medii per 100g: energie 1596kj/387kcal, grasimi 37g din care acizi grasi saturati 4.8g, carbohidrati 7.6g din care zaharuri 0.8g, proteine 3.3g, sare 1g.
Aceasta crema se bazeaza pe aroma delicata si inconfundabila a anghinarelor, care au o multime de beneficii pentru sanatate si un gust pe care cu siguranta il vei iubi. Este un produs vegan si nu contine gluten.
Este ideal pentru a fi servit ca si aperitiv, intins pe paine proaspata sau prajita, alaturi de crackers, dar si in diverse retete de sosuri speciale, preparate cu paste si bineinteles in pastele cu umplutura.
Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider și se consuma in cel mai scurt timp.